Перший великий переможець лотереї у Великобританії був похований в безіменній могилі після трагічного життя, яке включало любов до повії, гірке розлучення і повне неприйняття його суспільством.

Про це повідомило видання Daily Star.

Мухтар Мохідін працював на фабриці в Блекберні, Ланкашир, коли його життя назавжди змінилося після виграшу першого у Великобританії джекпоту Національної лотереї в 1994 році.

Щоб поповнити свій дохід, він здав в оренду майстерню, яку купив.

Гроші, на які був куплений виграшний квиток, надійшли з орендної плати за майстерню, оскільки його орендар, Ісмаїл Лоргат, вручив йому 50 фунтів стерлінгів для оплати рахунку за електрику в розмірі 46 фунтів стерлінгів І сказав йому витратити 4 фунта стерлінгів на нову захоплюючу лотерею.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пан Лоргат стверджує, що пара погодилася розділити виграш, якщо випадуть числа, але Мухтар відмовився від угоди.

Мухтар Мохідін
Мухтар Мохідін

Тодішній 42-річний чоловік жив зі своєю дружиною Саїдою та їхніми трьома дітьми, коли він виграв доленосну суму грошей - 17,9 мільйона фунтів стерлінгів, якщо бути точним.

Незважаючи на його неймовірну перемогу, місцева мусульманська громада в Ланкаширі уникала Мухтара, вони відмовилися прийняти пропозиції про пожертвування, оскільки азартні ігри суворо заборонені в ісламі .

Той факт, що він нібито обдурив свого орендаря з його половиною виграшу, тільки погіршив ситуацію, оскільки Лоргат відхилив врегулювання в розмірі 50 000 фунтів стерлінгів, імовірно запропоноване родичем Мохідіна через згадані ісламські вчення.

лотерея, фото Pxhere
лотерея, фото Pxhere

Він вирішив перевезти свою сім'ю в Беркшир, але його шлюб швидко розпався через сварки через витрати і їх спосіб життя.

Коли Саїда, яка завжди була більш вестернізована, ніж її чоловік, розтратилася на вбрання, її чоловік поскаржився. Коли він торгувався через ціну на костюм в одному з філій Бертона в Вест-Енді, кажучи, що в Блекберні можна купити дешевше, вона сказала, що він ганьбить її. Навіть коли вони повернулися з закордонної поїздки, грошові суперечки загострилися. У відповідь він купив Mercedes більш ніж за 100 000 фунтів стерлінгів, просто щоб перевершити її. У 1998 році вони розлучилися.

Мухтар Мохідін та Саїда
Мухтар Мохідін та Саїда

Після їх розлучення Мухтар створив з себе "Майка" - багатого інвестиційного банкіра, який грав в найкращих казино Лондона і наймав дорогий ескорт. На дівчат звідти він намагався справити враження розкішними подарунками і шикарним відпочинком.

Саме під час тусовочного способу життя він закохався в 24-річну Шарлотту Дойл, що супроводжувала його за 800 фунтів за ніч. Він забрав її з проституції і оселився з нею в своєму будинку в Лондоні.

Шарлотта описала Мухтара як "неспокійну і збитого з пантелику " людину в Daily Mail , сказавши: "Він перестав купувати мені красиві прикраси і приходив додому з дешевими дрібничками, такими як годинник за 2 фунта стерлінгів. Під час відпустки в Португалії він так сильно вдарив мене по голові, що мені довелося звернутися до лікаря. Він навіть погрожував вбити мене."

Він помер 23 серпня 2017 року у віці 64 років у лікарні в Беркширі через ускладнення, спричинені інфекцією сечовивідних шляхів.

У його свідоцтві про смерть також зазначено ряд захворювань, які, можливо, були пов'язані з його способом життя, в тому числі ниркова недостатність, цироз печінки і хвороби серця.

Його могила не дає ніякого ключа до величезного багатства, яким колись володів людина, що лежить в ній.

Брудний насип на місцевому кладовищі, увінчаний кількома витривалими рослинами і зів'ялим букетом гвоздик, навіть не відзначена табличкою — це просто ділянка Q1147.

Не сталося нічого особливого і на його похоронах в найближчій мечеті. Як і більшість скорботних, Імам, який проводив службу, нічого не знав про надзвичайне життя, яке він вів, і про його смерть було написано всього кілька абзаців в місцевих газетах.