Українцям розповіли про ворожіння перед Різдвом, які допоможуть вам краще пізнати своє майбутнє. Старовинний спосіб, щоб дізнатися, чи потрібно готуватися до сюрпризів від долі.

Одні сприймають ворожіння як розвага, щоб забавно провести час, проте є і ті, хто ставиться до цього ритуалу цілком серйозно. Є величезна кількість ворожінь, які допоможуть вам знайти відповіді на питання саме перед Різдвом.

Найпростіше новорічне ворожіння з використанням свічки. Потрібно її запалити і почати вимовляти пошепки наступні слова: гроші, любов, удача, заміжжя. На якому слові Свічка почне колихатися, то і збудеться в Новому році.

ворожіння, скріншот з ыидео
ворожіння, скріншот з ыидео

Можна на Різдво також гадати воском. Наприклад, берете миску з водою і свічку, підпалюєте її, і чекаєте поки вона нормально розгориться. Після цього потрібно провести нею над чашею, і дочекатися, щоб віск капнув у воду. Форма краплі покаже, що вас чекатиме в новому році: серце – любов; трикутник – плітки; хвиля – перешкоди; особа – знайомство, зв'язки; зірки – радість; квадрат – рутина, нудьга; коло – зобов'язання.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ворожать в цей день також на судженого. Ось, наприклад, за допомогою крупи. Необхідно змішати в одній ємності гречку, рис, овес і пшоно, після чого зачерпнути звідти жменю і висипати на стіл. Якщо переважає рис-наречений буде блондином, більше темної крупи-чекати брюнета або шатена. Крупа лягла купками-наречений виявиться заможним.

Ворожіння, фото з відкритих джерел
Ворожіння, фото з відкритих джерел

У Святвечір погаси світло і постав перед дзеркалом свічку. Подумки вимови "Суджений-ряджений, прийди до мене вбраний" і вдивляйся в глибину дзеркала, намагаючись розгледіти там образ судженого.

Нагадаємо, що місячний календар стрижок і зачісок на січень: сприятливі дні, щоб кардинально змінити стиль і образ

Раніше повідомлялося, що 12 пісних страв і сповідь: що повинна зробити кожна господиня в Святвечір, щоб рік був благополучним

Також, вкуснейшая кутя з пшениці на Святвечір і Різдво: рецепт, від якого неможливо відірватися