Медсестра пробула в комі цілих 28 днів через коронавірус (COVID-19) і прокинулася після того, як медики дали їй силденафіл ("Віагру" від Pfizer).

37-річна Моніка Алмейда приймала препарат колегами з лікарні округу Лінкольн. Її стан помітно покращився, рівень кисню, якого вона потребувала, впав і тепер закликає людей вакцинуватися, одужуючи вдома разом з чоловіком.

Черга на вакцинацію, скріншот: Youtube
Черга на вакцинацію, скріншот: Youtube

Віагра була використана в рамках експериментального режиму лікування, але ж залишалося три дні до моменту відключення апарату ШВЛ в той момент, коли її стан почав поліпшуватися. Пробудження відбулося 14 грудня. Позитивний результат тесту був отриманий 31 Жовтня, госпіталізація сталася 9 листопада, а переведення в реанімацію - 16 листопада 2021 року.

Лікарі повідомили їй, що була введена велика доза Віагри в рамках експерименту, на який вона особисто і погодилася перед тим, як впасти в штучну кому. Ці ліки забезпечує великий приплив крові до всіх частин тіла через те, що стінки кровоносних судин розслабляються. Тому поліпшення стану і відбулося всього за тиждень.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Це було моє маленьке різдвяне диво", - заявила вона.

Медсестра, що пролежала в комі, фото: dailymail
Медсестра, що пролежала в комі, фото: dailymail

Нагадаємо, помер один з братів-близнюків Богданових, які були відомі спотвореною зовнішністю після пластики

Як повідомляв "Знай.ua", гвардійці Єлизавети збили дитину з ніг і промарширували прямо по хлопчику: не зупинилися ні на секунду

Знай.ua писав, Шура впав у "кому" на популярному проекті, не допоміг навіть лікар: "Чимось накачувався"