5 грудня 2021 року, Про що свідчить дата на відеореєстраторі в салоні автомобіля, в Києві стався неприємний інцидент, що стосується таксиста і ненависті до української мови.

Чоловік перевозив двох людей, які перебували в стані алкогольного сп'яніння. "Синій" громадянин заявив, що він є киянином згодом. А ось жінка говорила дуже невиразно.

Рух у Києві, фото: Telegram
Рух у Києві, фото: Telegram

У якийсь момент розмова зайшла з приводу мов-жінка запитує, якою мовою розмовляє таксист і уточнює - українською? А потім додає, що ненавидить "нашу" мову. Через це водій і не стримався, перепитав, а потім припаркував машину в зручному місці і заявив, що поїздка з громадянами Закінчилася.

Він уточнив, що більше їх не пощастить і різницю поверне їм на карту. "Сині" пасажири заплатили 90 гривень, таксист був готовий повернути 45 грн, бо мінімальна сума - 55. Її чоловік виріс на Бессарабці, а ось водій, як виявилося, і зовсім з іншого міста. Він ввічливо попросив їх вийти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Таксі, скріншот з відео
Таксі, скріншот з відео

"Ти х*йло, знаєш, хто ти? Х*йло. Я йому в рот щас засуну. Дещиць не хоче нас вести, нах*й він пішов", - каже розсердився чоловік.

Весь цей час жінка намагалася заспокоїти свого чоловіка і навіть якось погладила водія по руці і попросила прощення за цей інцидент. Адже "синій" чоловік хотів скористатися фізичною силою.

Нагадаємо, маршрутка врізалася в тролейбус і загорілася з пасажирами всередині: вогонь знищив майже все

Як повідомляв "Знай.ua", таксист влаштував пенсіонерці з Києва "all inclusive" за 50 гривень: забрав з лікарні, розважав і підняв майже в квартиру

Знай.ua писав, броньоване таксі замовляли? Чоловік купив танк і знайшов йому цікаве застосування