Зупинилося серце відомої російської актриси Ніни Ургант, яка зіграла у фільмах "Вулиці розбитих ліхтарів" і "Недільному татові".

Про трагічну втрату повідомила пресслужба Олександринського театру.

Так, стало відомо, що в п'ятницю, 3 грудня померла радянська і російська актриса Ніна Ургант. На момент смерті їй було 92 роки. На даний момент причини смерті легендарної актриси і бабусі відомого російського телеведучого і шоумена - невідомі.

Ніна Ургант з сином Андрієм та онуком Іваном
Ніна Ургант з сином Андрієм та онуком Іваном

Після інституту Ніна Ургант рік прослужила в Академічному театрі імені Ф. Волкова в Ярославлі, де зайняла місце провідної ліричної героїні. На її рахунку в цьому театрі близько 20 ролей. Вже в 1962 році вона стала працювати в Ленінградському академічному театрі драми імені О.С. Пушкіна. Тут актриса Ніна Ургант зіграла понад 30 ролей.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ніна Ургант з сином Андрієм та онуком Іваном
Ніна Ургант з сином Андрієм та онуком Іваном

Першу велику роль в кіно актриса зіграла в 1962 році в мелодрамі Ігоря Таланкіна "Вступ". За нею послідували роль Люсі у фільмі "Я родом з дитинства" і роль Анни Михайлівни у фільмі "Сини йдуть у бій". У 2008 році вона зіграла свою останню роль в картині "Азіат".

Нагадавши, помер легендарний батько Даші Малахової, який керував "Театром на Подолі" і вчив Єфросиніну: "як сумно і боляче...."

Раніше Знай писав, зірку серіалу "Моя прекрасна няня" поховали: дочка ридала над труною, а Сергій Жигунов навіть не приїхав

Також Знай повідомляв, помер зірка "Ширлі-Мирлі" Валерій Гаркалін: вірус не дав акторові жодного шансу. Зірка радянського і російського кіно Валерій Гаркалін помер сьогодні, 20 листопада