У мережі набирає популярності історія дівчинки з головного університету країни - КНУ імені Тараса Шевченка. Студентка стверджує, що викладач довела її до сліз.

Новий ролик Користувач Amina опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі TikTok, де про все і розповіла під популярний звук в додатку.

Спочатку Дівчинка сидить і каже, що ніколи в житті не буде плакати через навчання, після чого почали з'являтися фотографії викладача Комахи Лариси Григорівни з текстом пісні: "Моє бажання закон. Ану виконуй. Якщо мені сьогодні ху**во - ти повинна ридати".

@__aminaaaa

мраzota #fyr #on #fup #recommendations #fypシ

♬ плачь - какмнеплохо

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Плач, су*а, плач, плач, плач" - співається в піснею далі, і з'являється ролик, де Аміна плаче, імовірно через проблеми на навчанні.

Що саме сталося - невідомо, проте, по всій видимості, дівчинка не витримала такого тиску, і нерви здали настільки, що вона не побоялася опублікувати ролик в TikTok.

Він почав стрімко набирати популярність, і за чотири дні набрав вже понад півмільйона переглядів, і ще понад 100 тисяч лайків. У коментарях користувачі почали писати, що за таке можуть відрахувати, і даремно вона це зробила.

"Комаха в реках, щось новеньке";

"Блін, даремно, у нас після таких відосів відраховували";

"Після цього відео автора відрахували";

"А правильно. Досить мовчати про таке, інакше так і продовжиться. Нехай країна знає своїх "героїнь" і "героїв" в обличчя";

"За таке і відрахувати можуть, не ризикуй";

"Навіть через фото мені захотілося плакати";

"Ооо комахааа, скільки сліз було пролито в минулому році. Тримайся, вона того не варта".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Також, в коментарях почали відзначати, що з жінкою жарти погані, і в минулому році близько 50 осіб потрапили на комісію, і частина була відрахована.

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Дівчина пізніше прокоментувала цей інцидент і офіційно вибачилася:

Шановна редакція, 26.10 на вашому сайті вийшла стаття про моє відео в Тік-Тоцi. У статті автор припускає, що викладач знущалася з мене, цькувала, внаслідок чого я заплакала.

Насправді, все було зовсім інакше. Вже декілька семінарів хочу відповісти, але запитують інших студентів. Я так засмутилася, що можу не встигнути набрати до сесії необхідну кількість балів, що записала це відео зовсім не замислюючись про його наслідки і як його можуть інтерпретувати.

Мені дуже соромно за свій вчинок, соромно перед викладачем, соромно перед моєю сім'єю та соромно перед вами, що я підставила вас як видання та спровокувала несправедливо обмовити викладача.

Приношу свої щирі вибачення та прошу прибрати цю статтю чи донести до читачів правдиву інформацію.

Нагадаємо, Ніцой після антиукраїнських висловлювань Школярки назвала її "недорозвиненою"

Як повідомляв портал Знай.ua, морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги

Також Знай.ua писав, що українці вимагають прирівняти гривню до Євро