Народна депутка від Партії "Слуга народу" Галина Третьякова, яка відома скандальними парламентськими історіями, заявила про підготовлений нею законопроект про евтаназію.

Про свої плани Третьякова заявила під час спілкування з журналістами у кулуарах Верховної Ради. Її слова звучали так:"відносини людини зі смертю – дуже цікава тема".

" у мене є законопроект, який я не вношу. Він стосується евтаназії. У нас Ліза Богуцька займається цією тематикою в тому числі", – заявила народна депутатка.

Нагадаємо, що евтаназія-це один із способів позбавити невиліковно хворої людини життя, коли він про це просить. В Європі така процедура існує і вона легалізована. Третьякова повідомила, що кожна людина на планеті стикається зі смертю і реагує на таке явище по-своєму. Політик не хоче, щоб її після смерті оплакували, тому це питання стосується її особисто.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тему смерті депутатка торкнулася, відповідаючи на запитання журналістів про скандал з її висловлюванням про смерть нардепа Антона Полякова. Раніше вона говорила, що смерть Полякова "це добре", називаючи померлого політика "ворогом".

Раніше ми писали про те, що зкандальну Галину Третьякову за хамство можуть позбавити депутатського мандата

Нагадаємо, що Галину Третьякову "зафукали" прямо в Раді за образу загиблого 33-річного Антона Полякова: "ганьба!"

Як повідомляв Знай.иа, "психи" в Раді? Нардепів можуть зобов'язати проходити експертизу в "Павлівці"

Також портал Знай.иа писав, що Ківа, Третьякова, Рудик та інші нардепи назвали зарплати для гідного життя українців: від 5 до 36 тисяч