У мережі показали незвичайну версію "Волги" з правим кермом, яка випускалася для Англії, повідомляє Hyser.

На перший погляд неочевидно, однак радянські автомобілі досить часто поставлялися за кордон, причому навіть в капіталістичні країни з розвиненою автомобільною промисловістю, і незважаючи на це їм вдавалося здобути певний успіх. Користувач Instagram "polni_privod"показав в мережі один з таких автомобілів.

Так, у своєму профілі користувач опублікував кілька фотографій, на яких відображена класика радянського автопрому — ГАЗ-21 "Волга", у якій, однак, є одна цікава деталь — розташований в правій стороні кермо. Цей автомобіль був знайдений в Англії, більш того, саме ця машина брала участь в зйомках реклами для моделі.

Праворульна версія Горьківським заводом готувалася тільки для ГАЗ-21 третьої серії, яка стояла на конвеєрі з 1962 по 1970 рік. Дані автомобілі, крім Англії, поставлялися і в інші країни з лівостороннім рухом, такі як Індонезія, Сінгапур і Кіпр.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Головною особливістю цих автомобілів був важіль КПП, який, на відміну від звичайної "Волги", розташовувався не на рульовій колонці, а на підлозі. Конструкторам довелося йти на такі заходи, оскільки тяги лаштунки під капотом впиралися в мотор, і по-іншому трансмісію реалізувати не виходило. В автомобілі також була замінена оптика таким чином, щоб не Зліпити зустрічних водіїв при лівосторонньому Русі. Модель являє собою величезну рідкість, так як потрапила в Англію дуже обмеженим тиражем.

Нагадаємо, що компанія всесвітньо відомого винахідника і підприємця Ілона Маска Tesla може до 2022 року запустити виробництво нового електромобіля.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві помітили потужний суперкар.

Також Знай.ua писав на чому їздять депутати Ради-перед переглядом потрібно випити корвалол.