Поступово пори року змінюються, літо закінчилося півтора місяці тому, вже настали десяті числа листопада і зовсім скоро настане зима.

Саме в цей період українські Карпати заворожують неймовірними пейзажами. Це вдалося зробити Львівському фотографу Андрію Тандиряку, фотографія якого потрапила до відомого журналу National Geographic Traveller.

Сніг у Карпатах, скріншот із відео
Сніг у Карпатах, скріншот із відео

На знімку зображений альпійський луг гірського масиву Боржава в жовтні 2021 року. Якщо придивитися, можна помітити самотній параплан. Це все відбувалося в літню пору року, але зараз в Карпатах випав сніг, що дуже гармонійно виглядає з прекрасним заходом і неосяжними видами.

"І він того вартий🔥👏", "Талановита людина - талановита у всьому👏🔥", - пишуть користувачі під фото Андрія Тандиряка.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Відомо, що фотоконкурс National Geographic Traveler India під назвою "Daily shot" проходить щодня. У ньому може взяти участь кожен, якщо дотримається всіх вимог — знімки повинні бути реальними і без величезної редактури.

Ті кадри, що відповідають темі конкурсу, будуть розміщені на домашній сторінці цього проекту у всіх соціальних мережах. А вже потім будуть обрані три кращі роботи, які з'являться в журналі.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук показав свою "перемогу", і це не народження сина

Як повідомляв "Знай.ua", в Карпати серед жовтня прийшла справжня зима: фіксуються морози -9°С

Знай.ua писав, перлина України Синевир потопає у смітті, везуть з навколишніх сіл - "Нікого не карають"