Після проходження повного курсу вакцинації від коронавірусу багато хто з українців вважає, що маску тепер носити не обов'язково. Однак, це не так.

Відомий український адвокат Олександр Моргун розповів на своїй сторінці в соцмережі TikTok, що світить вакцинованим українцям за не носіння маски.
За словами адвоката Олександра Моргуна не залежно від того, вакцинована людина чи ні, маску все одно носити потрібно.

Олександр Моргун, скріншот із відео
Олександр Моргун, скріншот із відео

"Пресслужба охорони здоров'я повідомляє, що незалежно від того пройшла людина курс вакцинації чи ні, маску їй носити потрібно. Але ж повідомлення пресслужби це не постанова Кабміну чи закон. А стаття 44 КУПАПП зазначає, що за не носіння маски, особа заплатить штраф від 170 до 255 гривень в незалежності від того має вона сертифікат чи ні", - розповів Моргун.

Олександр Моргун, скріншот із відео
Олександр Моргун, скріншот із відео

Однак, дане положення не розповсюджується на заклади харчування, і якщо людина має сертифікат про повну вакцинацію від коронавірусу, може безперешкодно заходити до закладу без маски.
Як повідомляв Знай, українцям показали шикарне меню Верховної Ради за копійки: філе сьомги за 174 і окрошка по 59. Журналісти розповіли, чим можна поласувати в їдальні парламенту