Міністерство фінансів України 21 вересня 2021 року замовило кілька легкових автомобілів з електричним двигуном.

Загальна сума замовлення-2,09 мільйона гривень, про що свідчать дані в системі ProZorro. Один зроблений в комплектації Premium, вартість 900 тисяч гривень, другий TOP-1,05 млн грн.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Кожен з них має подушки безпеки, клімат-контроль, задні паркувальні сенсори, підігрів передніх сидінь. А автомобіль подорожче ще володіє шкіряною оббивкою, підігрівом задніх сидінь, навігаційною мультимедійною системою і преміальною акустикою Infinity.

"І хто буде возити свою екологічну ж*пу на такій красуні", "Питання нах*я, а головне навіщо?", "Багато зайвих грошей у бюджеті?", "Кінець епохи зубожіння", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Українці не оцінили докладні витрати, однак виходячи з практики-такі замовлення з'являються постійно.

Наприклад, однією з останніх закупівель ВРУ був двотонний запас фруктів, м'ясних виробів і овочів. Витратять на це цілих 77 тисяч гривень. Йдеться про 530 кілограм м'яса, включаючи 110 кг котлетного м'яса свинини, 180 кг свинини, 30 кілограмів курячої печінки і 210 кг курячого філе.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Нагадаємо, Рада замовила на 4 млн м'ясних делікатесів, тонни овочів і "сканування" осіб

Як повідомляв "Знай.ua", клей ПВА і лимони: на що Парламент витратить 1 млн з держбюджету

Знай.ua писав, 1,5 млн з держбюджету піде на нові ворота автопарку Кабміну і "пахучки" для машин