Удача дуже важлива в житті кожної людини, адже це допоможе швидше досягнути поставлених цілей. Удачу можна і залучити в своїє життя, але для кожного знака Зодіаку існує свій рецепт, передає Аstroprognostic в instagram.

Овен

Овнам потрібно відключити телефон і відправитися на довгу прогулянку. Спершу будуть приходити думки про справи, але незабаром внутрішній голос направить вас на шлях, який подарує удачу. Постарайтеся частіше гуляти одному, і це поліпшить життя до невпізнання.

Гороскоп, скріншот: YouTube
Гороскоп, скріншот: YouTube

Тілець
Тельці часто і багато думають і це заважає притягнути їм удачу, так як Всесвіт не чує їх в потоці різних думок. Для того, щоб удача супроводжувала вас, рекомендуємо практикувати медитації. Виділяйте собі 20 хвилин на день і прислухайтеся до внутрішнього голосу. Головне - сконцентруватися на власних почуттях.
Близнюки
Музика супроводжує близнюків в самих різних життєвих обставинах. Щоб притягнути велике щастя в вашу потрібно шукати найчистіше джерело. Похід до філармонії наповнить потрібною енергією і очистити свідомість.
Рак
Малювання здатне розділити життя раків на "до" і "після". Це сконцентрує вашу увагу, прибере переживання і розслабить. Не потрібно доводити малюнок до ідеалу, головне - отримувати задоволення від процесу.
Лев
Головним джерелом натхнення для Левів буде танець. Щоб притягнути до себе удачу обов'язково потрібно танцювати наодинці, щоб вивільнити всі свої почуття. Не замислюйтеся, як ви виглядаєте і що потрібно когось вразити. Тоді Всесвіт зрозуміє, що вам потрібно подарувати щастя і удачу.
Діва
Для Дів джерелом удачі буде рукоділля, під час цього вироби будуть наповнюватися вашою енергією. Під час рукоділля важливо думати, щоб ви хотіли змінити або дякувати за те, що Ви вже маєте. Не думайте ні про які домашні справи, повинні бути тільки ви і Ваші мрії.
Терези
Ваше джерело енергії це письменницьке мистецтво. Нехай, те що ви складаєте, буде не для широких мас, але найголовніше процес. Важливо виписати всі свої думки, мрії і переживання.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Скорпіон
Для Скорпіонів вирощування рослин як віддушина. Це заняття здатне втихомирити їх запал і гнів. У турботі за рослинами добре розкриється друга сторона вашого характеру. Під час цього важливо перейматися процесом повністю.
Стрілець
Стрілець і природа - невіддільне ціле. Спробуйте в якості методу залучення удачі відправлятися на прогулянку, стежками лісу, або просто поблизу дерев. Повітря, вітер, свіжість відпустить всі переживання, сонце знову буде світити тільки для вас.
Козоріг
Віддушиною і хорошим енергетичним зарядом може стати караоке. Тут не важливо вмієте ви співати чи ні, головне робити це від душі і насолоджуватися процесом. Підспівуйте улюбленій пісні на весь голос, Нехай ваш голос звучить так енергійно і розкотисто, як тільки може.
Водолій
Енергетичний заряд для залучення удачі може подарувати вам вогонь. Запалюйте його кожен раз, коли відчуєте, що життя стає нещасним. Вогонь свічки здатний понести всі печалі, а щоб посилити ефект, додавайте ефірні масла.
Риби
Ваш джерело енергії - читання. Навіть якщо ви не любите читати, спробуйте читати короткі і приємні твори, вірші, або просто журнали. Коли ви сконцентруєтеся на сенсі, то перестанете думати про свої турботи. Намагайтеся приділяти цьому хоча б 20 хвилин в день.

Нагадавши, що астролог назвала найщасливіші знаки Зодіаку у вересні: їх чекає "грошовий потік" і удача. Астролог поділився прогнозом на перший осінній місяць

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще