Стало відомо про те, що на радника президента України Володимира Зеленського, Сергія Шефіра було скоєно замах. На щастя, йому вдалося вижити.

Про це повідомив народний депутат України Євген Шевченко у своєму Telegram-канал.

Як виявилося, Сергій Шефір вранці середи, 22 вересня відправлявся на автомобілі зі свого будинку на роботу. Так як він живе за містом, дорога проходила через ліс, де на нього вже чекала засідка.

З різних сторін дороги в автомобіль випустили приблизно 15 куль.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В результаті поранення отримав водій чоловіка, який в цей момент перебував за кермом, а ось сам Сергій Шефір ніяк не постраждав.

Замах на політика, фото: скріншот
Замах на політика, фото: скріншот

Пізніше з'явилися в мережі знімки обстріляного автомобіля. В якому зараз стані перебуває водій політика - невідомо. Його забрала швидка.

Замах на політика, фото: МВС
Замах на політика, фото: МВС

У Міністерстві внутрішніх справ вже встигли відреагувати на даний інцидент, залишивши повідомлення в соціальній мережі Facebook.

Замах на політика, фото: МВС
Замах на політика, фото: МВС

"На місці працюють слідчо-оперативні групи поліції.
Проводиться спеціальна поліцейська операція з розшуку зловмисників.
Всіх, хто має будь-яку інформацію про обставини замаху на життя двох громадян України, просимо повідомляти в поліцію на 102" - сказано в пості.

Нагадаємо, що Сергій Шефір був одним з лідерів виборчого штабу Володимира Зеленського, і в травні 2019 року, відразу після інавгурації став його першим помічником. До цього вони разом працювали в Студії"Квартал 95".

Нагадаємо, 20-річний українець застрелився у власному дворі після повернення з армії: "Їде дах»

Як повідомляв Знай.ua, 17-річна дівчина вийшла у вікно 5-го поверху під час вечірки: "П'ючи..."

Знай.ua писав, 9-класниця повісилася через цькування вчителів та однокласників