У декларації народного депутата від Партії "Слуга народу" Ірини Аллахвердієвої з'явилася згадка про значний подарунок від якогось чоловіка – їй вручили "просто так" понад п'ять мільйонів гривень.

"Топ ідей для подарунків. Нардеп Ірина Аллахвердієва, більш відома під псевдонімом "Корабельна сосна", відобразила в декларації непоганий презент: хтось на ім'я Валерій Сурін просто взяв і подарував їй 5 мільйонів 378 тисяч 560 гривень. Раніше він же дарував Ірині інкрустовані діамантам годинник DEFY MIDNIGHT Zenith. За різними даними, чоловік є їй чи то татом, чи то татом», - зазначають у спільноті Perepichka News.

"Народний депутат від шкурного стану країни. Теж ж хтось повинен представляти їхні інтереси в парламенті", "циркуляційний насос з мокрим ротором", "Ось так по красі нас і тримають за ідіотів і за законом ця собака нічого не порушує", - обурюються українці в коментарях.

"Не так вже й важко перевірити, звідки у цього тата(уся) гроші", "Для виду і людей. Щоб типу вони декларують і звичайні громадяни теж зобов'язані", "Ось саме, для них з їх мільйонами нічого не буде, але для звичайних громадян – упевнений, будуть копати», «Так на хвилиночку дарувальник - відомий миколаївський браконьєр (голова рибальської профспілки). Ось такий розклад...",- додають інші.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, скандальна розмова Корнієнка і Арахамії відгукнеться "слузі народу" на місцевих виборах-Анатолій Матіос.

Як повідомляв Знай.uа, Арахамії і Корнієнко "прилетіло" з соцмереж за " робочу бабу — - знущався весь інтернет.

Знай.uа писав, Корнієнко порозумівся за "робочу бабу" і звинуватив журналістів- "запис був змонтований".