Бюджет-2022: у Мінсоцполітики анонсували нові субсидії та пільги

У проекті Державного бюджету на 2022 рік збільшено видатки на надання пільг та житлових субсидій. Про це повідомили в Міністерстві соціальної політики. Так, стало відомо, що в держбюджеті на 2022 рік передбачено збільшення витрат на надання пільг і житлових субсидій. Порівняно з 2021 роком видатки збільшили на 3,2 млрд гривень.

Оформлення субсидій, кадр з відео
Оформлення субсидій, кадр з відео

В університеті Михайла Поплавського присоромили абітурієнтку через гроші: "На більше не вистачило?"

У TikTok з'явилося відео однієї молодої українки, яка розповіла про свій неприємний досвід, який пов'язаний з Київським національним університетом культури і мистецтв, де президентом виступає Михайло Поплавський. під час творчого конкурсу, проходячи на фото-художника, її зачепив всього один момент. Їй поставили питання про об'єктив, який у неї є.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Пацієнти вийдуть на вулиці? У МОЗ розповіли правду про закриття психлікарень

Зараз в інформаційному полі активно поширюється інформація про закриття психіатричних лікарень. Однак у МОЗ розвінчали цей міф. У Міністерстві охорони здоров'я зазначили, що не ініціюють і не планують ініціювати оптимізацію, скорочення або ліквідацію психіатричних лікарень.

Лікарня, скріншот  із відео
Лікарня, скріншот із відео

Україна поступово перетворюється на Польщу? Тисячі мігрантів масово хлинули в країну

Все частіше іноземці кидають все, і переїжджають в Україну. Країна стає їх другою домівкою. Що ж так притягує їх сюди. Станом на сьогоднішній день на обліку перебуває приблизно 400 тисяч іноземців. Ще двадцять років тому людину, яка переїжджала в Україну і починала свій бізнес вважали мазохістом. Сьогодні ж ситуація кардинально інша.

Перехожі, фото: скріншот з відео
Перехожі, фото: скріншот з відео

Топ порад від Олени Зеленської, як стати першою леді в реальному житті: "Доводити через силу"

Перша леді України Олена Зеленська виступила на п'ятому українському жіночому Конгресі. Там жінка виголосила гучну промову, і розповіла про плани на найближче майбутнє. На п'ятому українському жіночому Конгресі Олена Зеленська зустріла людей, які мислять як вона, живуть однією мрією, і це неймовірно надихає, як зізнається вона сама.

Олена Зеленська, фото: Facebook
Олена Зеленська, фото: Facebook