Помер колишній народний депутат та голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко. Йому було лише 68 років. Про це повідомила депутат фракції «Батьківщина» у Київській міській раді Тетяна Меліхова у соціальній мережі Facebook.

Вона додала, що Володимир Бондаренко помер сьогодні, 24 серпня, на 69-му році життя.

«Пішла з життя близька мені людина – Володимир Дмитрович Бондаренко... Надійний друг, гарний сім’янин. Співчуваю родині», – написала Меліхова.

«Патріот України, Народний депутат України, депутат Київради декількох скликань, голова депутатської фракції «ВО «Батьківщина» у Київраді, голова Київської міської державної адміністрації, голова Київської міської партійної організації «ВО «Батьківщина», активний учасник Помаранчевої революції та революції гідності. Засновник етнокомплексу «Українське село»…. Все неможливо перелічити...», - додала вона.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У коментарях українці висловлюють співчуття рідним та друзям померлого.

"Вічна память і щире співчуття рідним", «Так, це велика втрата для Украiни. Вiчна пам'ять, дяка та слава Отаману, Добродiю, Борцю», «Царство небесне та світла пам’ять!», «Царства Небесного! Стільки світлих людей відходить…», - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, харків'яни тиждень святкуватимуть День міста та День Незалежності України.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Геннадію Кернесу було б 62.

Також " Знай.ua " писав, що кожен з основних гравців позиціонує себе в якості спадкоємця пана Кернеса.